Menu

A+ A A-
Starkorat bloc cerat
Mareste

Starkorat bloc cerat

Producator: I.N.D.I.A ImprimareE-mail
  • Descriere

Starkorat bloc cerat

STARKORAT BLOCK CERAT brodifacoum-ul este formulat in momeli constand dintr-un amestec echilibrat de produs comestibil cerat. Acest lucru face ca momeala sa aiba o rezistenta remarcabila impotriva umezelii. STARKORAT BLOCK CERAT poate fi utilizat in locuri unde momelile traditionale pot sa dezvolte mucegai si isi pierd mai repede efectul.

Momeala pentru rozatoare sub forma de bloc cerat, pe baza de brodifacoum
Actioneaza asupra tuturor rozatoarelor chiar daca sunt rezistente la alti anticoagulanti

Compozitie, 100g de formulat contin:
Brodifacoum pur     0,005g
Denatomium benzoat     0,001g
Zaharuri, faini, arome apetisante, uleiuri     100g

In STARKORAT BLOCK CERAT brodifacoum-ul este formulat in momeli constand dintr-un amestec echilibrat de produs comestibil cerat. Acest lucru face ca momeala sa aiba o rezistenta remarcabila impotriva umezelii. STARKORAT BLOCK CERAT poate fi utilizat in locuri unde momelile traditionale pot sa dezvolte mucegai si isi pierd mai repede efectul. Se poate utiliza cu succes in deratizarea oricarui ambient domestic si civil (case, birouri, comunitati, industrie) si pentru tratamente specifice in locuri deosebit de umede (retele de scurgere, canaluri, tuburi, etc).Momelile contin denatonium benzoat, substanta extrem de amara, ceea ce descurajeaza ingerarea de catre copii si animalele de casa. Caracteristica principala a acestei substante, denatonium benzoat, este ca nu e detectata de o paleta larga de rozatoare la concentratia care o are STARKORAT BLOCK CERAT.Specii care se pot controlaSTARKORAT BLOCK CERAT este usor de acceptat si este consumat de toate speciile de rozatoare raspandite care sunt de obicei de gasit in mediul nostru: sobolani de canal – Rattus norvegicus, sobolani negri sau de acoperis – Rattus rattus, soareci de casa – Mus musculus, soareci de camp intrati in gospodarii.

Doze si modalitati de folosire

Se va dispune momeala cerata in interiorul locurilor infestate de rozatoare, daca este posibil, in apropiere de locurile frecventate de rozatoare, de-a lungul pistelor facute de acestia, de-a lungul peretilor, in colturi –niciodata in mijlocul incaperii – ferit de ploaie. In sediile cu grinzi, mansarde, plasati momelile in colturileinalte, intre grinzi si tavan. Momelile cerate trebuie puse in cutii de dispersie, fixate adecvat pentru a avea acces numai animalele-tinta, evitand asa si dispersia momelii in mediul inconjurator. Se verifica la 2-3 zile cantitatea de momeala si se va reinnoi la nevoie. In timpul deratizarii zona interesata trebuie sa fie semnalizata corespunzator. Eventualele rozatoare gasite moarte trebuie arse sau ingropate pentru a se evita fenomenul de otravire secundara.

Ingrediente active si toxicitate

Brodifacoum este caracterizat de o inalta toxicitate pentru rozatoare si pentru alte cateva mamifere.LD50 – acut pe cale orala la sobolan 0,27 mg/kg LD50 – acut pe cale orala la caine 1 mg/kg LD50 – acut pe cale orala la soarece 0,40 mg/kg  LD50 – acut pe cale orala la pisica 25 mg/kg

Producator: I.N.D.I.A. INDUSTRIE CHIMICHE

pdf-iconDate tehnice

Va rugăm sa vă conectaţi pentru a posta o recenzie.